ΤΥΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ

Χονδρικό εμπόριο, τροφοδοσίες και εξαγωγές Ελληνικών τυροκομικών προϊόντων. Έτος ιδρύσεως 1933.

Η εταιρία μας άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κεντρική Αγορά των Αθηνών στις αρχές της δεκαετίας το 30 κυρίως με τυροκομικά προϊόντα. Το πρώτο κατάστημα στη οδό Ευριπίδου έγινε γρήγορα συνώνυμο της ποιότητας για να ακολουθήσει η εξέλιξη του σε χονδρική και λιανική επιχείρηση τυροκομικών προϊόντων. Μετά τη μεταφορά μας το 1973 στην οδό Σωκράτους αρχίσαμε να προσφέρουμε πέραν των τυροκομικών κι άλλα εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης επιλεγμένα με τα ίδια πάντα κριτήρια. Σήμερα βρισκόμαστε στο Μοσχάτο πολύ κοντα στην στη είσοδο της Λαχαναγοράς Αθηνών στην οδό Πύργου στον αριθμό 20 ένα σημείο με πολύ εύκολη πρόσβαση και πάρκιν. Θεωρούμε ότι αξίζει το κόπο να μας επισκεφτείτε τόσο για να μας γνωρίσετε αλλά κυρίως για να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας.

Το ωράριο λειτουργίας είναι:

Δευτέρα - Παρασκευή : 06:00πμ - 04:00μμ 

Σάββατο: 07:00 πμ - 02:00μμ

Κυριακή : Κλειστά

Η επωνυμία της εταιρίας είναι « ΑΡ. ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ »  η έδρα μας βρίσκεται κοντά στην Κεντρική Λαχαναγορά στου Ρέντη στην οδό Πύργου αριθμός 20 με ΤΚ 18346. Το ΑΦΜ της επιχείρησης είναι το 092193436 και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει είναι η Μοσχάτου. Το τηλέφωνο μας είναι το 2105230459 το Φαξ 2106770486 και το mail μας info@traditionalgourmet.gr. Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης είναι ο Απόστολος Α. Μπαταγιάννης. Συνεργαζόμαστε δε με τις παρακάτω Ελληνικές τράπεζες: Alpha Bank A.E. και την EFG Eurobank Ergasias A.E.

Τι σας προσφέρουμε ;

Ανέκαθεν η επιχείρησή μας είχε επικεντρωθεί στη συνεχή αναζήτηση της κορυφαίας ποιότητας και τα προϊόντα μας είναι μικρών επιλεγμένων και πιστοποιημένων παραγωγών από όλη την ελληνική επικράτεια. Επιθυμία μας είναι η συνύπαρξη αυτών των ξεχωριστών προϊόντων με αυτά που ήδη προμηθεύεστε έτσι ώστε με τη διαφοροποίηση της επιχείρησή σας συγχρόνως με τον εμπλουτισμό της γκάμας, να διευρυνθούν οι επιλογές των πελατών σας με τελικό στόχο την αμοιβαία αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας.

Πέραν αυτών των προϊόντων που θα βρείτε εδώ μη διστάσετε να μας ζητήσετε ακόμη και προϊόντα που δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα καθώς η πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο μας επιτρέπει τη εύκολη, γρήγορη εύρεση και διάθεσή τους.

Όλα τα προϊόντα μας κατόπιν συνεννόησης μπορούν να διατεθούν και σε διαφορετικές συσκευασίες ανάλογα την επιθυμίας σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αρ. Μπαταγιάννης & ΣΙΑ ΟΕ
Πύργου 20 Μοσχάτο  Τ.Κ. 18346
ΑΦΜ 092193436 ΔΟΥ: Μοσχάτου
Τηλ: 2105230459  Φαξ: 2106770486
email: info@traditionalgourmet.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσουμε τις όποιες απορίες σας, να σας αποστείλουμε τιμοκαταλόγους, πρόθυμοι να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί αλλά το κυριότερο έτοιμοι να ακούσουμε τις υποδείξεις και παρατηρήσεις σας.